Serverregler:

1. Chat

Man skal ikke være frekk, nedlatende eller på andre måter prøve å såre en medspiller. Man skal ikke banne rettet mot andre spillere eller håne folk etter at man f.eks har drept dem.

Det er ikke lov å spamme i chat, dette gjelder også døds-meldinger. Vi snakker hovedsakelig norsk. Engelsk er også lov.

Det er ikke lov å reklamere eller snakke om andre servere i chat. Ikke post linker uten å spørre staben først. Man skal ikke snakke om eller dele egen/venners snapchat, insta, eller andre sosiale medier.

 

2. Gameplay

AFK-maskiner er forbudt. Dette gjelder alle måter som forhindrer deg fra å gå AFK.

Det er ikke lov å bygge upassende bygg/statuer eller ha navn og skins som kan virke støtende.

Det er ikke lov å lage store automatiske maskiner eller redstoneverk med klokker, eller plassere mange boble-streams (soulsand og magmablokker) fordi dette lagger andre spillere. Dersom du er usikker så kan du spørre en stab med /hjelp.

Grief og raid er lov i villmarken, men man skal ikke med vilje ødelegge rett utenfor andre sine byer.

Finner du bugs eller feil på serveren skal de ikke utnyttes, men rapporteres til stab. Det er ikke lov å abuse/utnytte feil, bugs eller annet som ikke en meningen på hverken minecraft eller Konsole. Dette gjelder også at det ikke lov å glitche seg over nether ved hjelp av bugs som å ødelegge bedrock. Man skal ikke bygge over nether.

Det er ikke lov å bruke modifikasjoner som gir deg fordeler ovenfor andre spillere.

Det er ikke lov å claime outposts eller byer midt i et raid for å sikre seg items.

 

3. PVP

Det er ikke lov å lure andre spillere, eller drepe andre mens du selv står i en safezone. Dette betyr at du ikke kan drepe folk i feller/traps eller dytte AFK-folk ut av safezones. Det er ikke lov å teleportere bort eller logge av i kamp. Man skal ikke spawn-campe andre spillere eller angripe nye spillere som enda ikke er blitt rank Grass ingame.

Det er ikke lov å drepe folk ved bygrensene, man skal minst 4 claim unna byer. (64 blokker). Det skal føles trygt å utvide byen uten å bli slått ned sekundet man går ut i villmarken.

 

4. Towny
Regler for når spillere kan kastes ut av byen:
En spiller som er ikke har nok penger til å betale skatt kan automatisk bli kastet ut av byen. Man burde gi spilleren noen få dager til å eventuelt få tilbake tomten sin.

En spiller som har blitt midlertidig bannet, har rett på å få tilbake tomten og tingene sine når han/hun kommer tilbake.

Hvis en spiller er permanent bannet må man vente 2 uker før man kan selge tomten videre.

Inaktive spillere kan kastes ut av tomten sin etter 4 uker. (Spillere som er borte i lange perioder av gangen (4+ uker) og ikke har råd til skatt, har ikke rett til å få tilbake tingene sine.)

En spiller som bryter byreglene eller på andre måter ikke passer til å bo i byen må få advarsel om å ta med seg tingene sine og bytte by.

 

5. Annet

ALT/Ekstrabrukere: Det er ikke lov å bruke alt brukere da det blir veldig fordel ovenfor spillere som bare har en bruker.

Ikke fortell oss at du har sendt inn søknader eller at du skal søke. Vi sjekker alle søknader når vi har tid. Søknaden blir automatisk avslått om du forteller oss at du har sendt søknad. Husk at man må være over 18 år for å søke stab hos oss.

Vi tar ikke hensyn til at noen andre har brutt reglene med brukeren din. Du er ansvarlig for din egen brukerkonto.

 

Discordregler:

Alle regler som gjelder ingame, gjelder også på Discord serveren.

Du skal ha samme navn på Discord som du har ingame.

Det er ikke lov å bruke voice-changer eller sitte å lager lyder, bråke med vilje. Tastatur og mus er en del av sjarmen!

Det er ikke lov å sitte gjentatte ganger i et rom for å høre på. Dette skaper ubehag for andre spillere. Rom som er under “Private Kanaler” skal ikke joines uten å spørre de som sitter der først om det er greit. Private kanaler skal heller ikke sittes i unødvendig. Plutselig er det noen som trenger dem.